Leo Martínez, Adjunt a la Direcció General de Mutuacat, i Francesc Santasusana, president del Col·legi de Barcelona i de la Fundació Auditorium, a l'acte de signatura de l'acord de col·laboració.

LA FUNDACIÓ AUDITÒRIUM, EL COL·LEGI DE BARCELONA I MUTUACAT IMPULSEN LA FORMACIÓ EN ASSEGURANCES ESPORTIVES 

 

MANRESA, 20 d’abril  de 2023. Un any més, la Fundació Auditòrium i Mutuacat han renovat l’acord de col·laboració, centrat en la formació dels mediadors col·legiats. Com a representant de la Fundació va signar Francesc Santasusana, president del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona. Per  l’asseguradora ho va fer, Leo Martinez adjunt a la Direcció General Mutuacat.

Després de la signatura, Francesc Santasusana va agrair a Mutuacat “la seva confiança en la mediació barcelonina i el suport a la nostra institució”. Santasusana va destacar que “treballant plegats de la confiança contribuirem al desenvolupament de la mediació professional”. A més, el president va posar en valor el paper de la formació com a motor del progrés d’agents i corredors.

Tot seguit, Leo Martínez va declarar: “Ens estem posicionant com la mútua de lʻesport català. El directiu de Mutuacat va explicar que des del 2023 “estem experimentant un creixement espectacular de més del 50% en el volum de negoci d’esport i lleure i molt per sobre de la mitjana a la resta de rams”.  Així mateix, Martínez va aclarir que aquests bons resultats es veuen recolzats pel fet que “estem aconseguint unir creixement i rendibilitat, que moltes vegades són conceptes contradictoris”.

Precisament, com a asseguradora especialista en el ram, Víctor Domingo i Leo Martínez van ser ponents de la conferència “Les assegurances esportives i de lleure. Una gran oportunitat de negoci”, que va tenir lloc a la seu col·legial el 12 d’abril.

La xerrada va analitzar, l’entorn, el mercat, la normativa i les cobertures de les assegurances d’esport, de lleure i del voluntariat. Fou un gran èxit tant per l’assistència com per la qualitat del torn de preguntes.