Representants de Mutuacat i la Fundació UE VIc

ACORD ENTRE MUTUACAT I LA FUNDACIÓ UE VIC

L’esport i la catalanitat uneixen aquestes dues entitats sense ànim de lucre

MANRESA, 30 de juny de 2021. Mutuacat i la Fundació Unió Esportiva Vic van signar ahir un acord de col·laboració. El van formalitzar, a l’oficina de Vic de la mutualitat, Ignasi Puig, president de la Fundació i Leo Martinez, adjunt a la Direcció de Mutuacat. També hi van ser presents Gemma Soley, delegada de la Mútua a Osona i Sagi Barnolas, responsable de l’Àrea d’Acció Social de la Fundació. 

En primer lloc, el conveni uneix dues entitats que, per valors, són molt properes. Es tracta de dues associacions sense ànim de lucre, solidàries per definició i arrelades a la societat catalana. 

Així mateix, totes dues tenen una llarga història. D’una banda, la Mútua va néixer a Manresa fa més de cinquanta anys. De l’altra banda, la Fundació, tot i que es va crear el 2015, és hereva de la tradició esportiva i l’efervescència cultural de Vic i, per tant, els seus orígens es remunten al 1913, quan hi va arribar el futbol.

A més, totes dues entitats estan estretament vinculades a l’activitat esportiva. La Fundació té per objecte el foment, l’organització, la protecció i la promoció d’activitats esportives, culturals i socials que contribueixin al desenvolupament integral de la persona, en especial dels infants i els joves.

Per la seva banda, Mutuacat és especialista en activitats esportives i té l’afany de convertir-se en la mútua de l’esport català. Les seves assegurances d’esport abracen tant l’esport federatiu, amb més de vint federacions esportives catalanes assegurades, com l’esport no federat dels consells esportius o  l’esport popular, organitzat per clubs i organitzacions, en esdeveniments puntuals o habituals.

En resum, per a Mutuacat és un honor i un orgull unir el seu nom al de la Fundació UE Vic, que va més enllà de veure com llueix el seu logo a l’Estadi Municipal. Per aquesta raó oferirà assegurances de salut a preu preferencial als familiars dels esportistes de la Fundació. 

Descarrega la notícia aquí