20190507 105943

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LES ASSEGURADORES CATALANES MÚTUACAT I MUSSAP

· Les dues asseguradores catalanes col·laboraran en la distribució dels seus productes.

· L’acord neix de la participació de les dues mutualitats en les fires de Consum Estratègic, promogudes per l’ANC.

Manresa, 7 de maig de 2019. Mútuacat i Mussap han signat un acord de cooperació en la distribució dels seus productes a través de les seves xarxes de mediadors exclusius, que té les seves primeres operacions en el ram esportiu. La legislació catalana estableix determinades cobertures d’assistència sanitària, accidents i responsabilitat civil a tots els clubs, associacions i empreses que organitzin esdeveniments esportius. Mútuacat ofereix una cobertura integral d’esport i hi incorpora el producte de responsabilitat civil de Mussap.

Aquesta mateixa pauta es segueix amb les assegurances de lleure, orientades a casals d’estiu i colònies, ja que la legislació catalana, si hi participen menors, també obliga a la contractació de cobertures que integren assistència mèdica, capitals d’accident i responsabilitat civil.

Totes dues asseguradores estan molt vinculades al teixit social català i, en els darrers mesos, s’han trobat tot sovint a les fires de Consum Estratègic que es realitzen a les ciutats catalanes, promogudes per l’Assemblea.  És en aquest context que es detecta que són empreses complementàries, ja que Mútuacat està especialitzada en riscos sobre les persones i Mussap sobre les coses, raó per la qual si un client desitja una cobertura sanitària o d’accidents Mútuacat la hi pot oferir, mentre que si ha d’assegurar un automòbil o una llar, pot recórrer a Mussap. Per tant, la cooperació mútua que s’ha iniciat ara amb les assegurances d’esport i lleure pot ser llarga i profitosa.

Acord entre Mútuacat i Mussap

D’esquerra a dreta per Mussap: Eduard Pérez, Xavier Gili i Lluís Cañabate. I per Mútuacat Sergi Macià, Leo Martínez i Víctor Domingo    

Descarrega’t la nota de premsa

/ actualitat / Tags: ,