ARA ÉS L’HORA. ARA, MÚTUACAT

ARA ÉS L’HORA. ARA, MÚTUACAT

 

Manresa, 3 d’octubre de 2017. Mútuacat ofereix condicions úniques, a totes les persones descontentes amb les seves asseguradores perquè han desplaçat la seva seu fora de Catalunya.

Catalunya viu un dels períodes més transcendentals de la seva història moderna. Aquest moment d’acceleració del procés, portarà conseqüències polítiques, socials i empresarials.

Entre el 2 i el 27 d’octubre de 2017, un total de 1.821 empreses han traslladat la seva seu social fora de Catalunya per anar cap a altres regions d’Espanya. PIMEC recorda que és únicament poc més de l’1% del teixit empresarial de PIMES del país.

Aquesta situació ha provocat que moltes persones mostrin el seu descontent amb la fugida d’empreses, i busquin alternatives per a les seves necessitats.

Mútuacat, des dels inicis hem mostrat el nostre suport inequívoc a la democràcia i la llibertat, així com també a la voluntat dels ciutadans de Catalunya, les seves institucions i representants. Alhora, hem reafirmat el nostre compromís amb el territori. Som d’aquí, i ens mantindrem a Catalunya.

Seguint els nostres principis, Mútuacat manifesta que, fins a final d’any, oferirem a les persones amb contractes de la modalitat de salut, i descontentes amb les seves asseguradores mèdiques mantenir  amb nosaltres les mateixes condicions de preu i cobertures que tenien.

Mútuacat és l’autèntica mútua catalana. Defensa el territori, la llengua i els interessos d’aquelles persones que viuen i/o treballen a Catalunya.

#femsalut #fempaís

/ actualitat