Francesc Santasusana, President del Col·legi de Barcelona i Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat

EL COL·LEGI DE BARCELONA I MUTUACAT RENOVEN EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ

  

MANRESA, 21 de juliol de 2022. El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona (CMAB) i Mutuacat han signat la renovació del conveni de col·laboració. Aquest acord té com a eix principal el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances.

Van formalitzar la signatura el president del Col·legi, Francesc Santasusana, i Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat, a la seu del CMAB. També hi van assistir la gerent del Col·legi, Sandra Serra, i el delegat territorial de Mutuacat a Barcelona, Víctor Domingo.

Els participants van aprofitar la trobada per tractar diversos punts. Per exemple, Leo Martínez va parlar del l’evolució econòmica de la Mútua durant el primer semestre de 2022, caracteritzat per un creixement espectacular. El negoci gestionat ha crescut un 14%, sobretot per les pòlisses d’accident esportiu i de lleure. Pel que fa a la salut familiar s’ha crescut per sobre del 8%.

També va destacar que Mutuacat està enfortint la capacitat financera amb un increment notable del marge de solvència, que el 2022 va ser 2,9 vegades el requerit i que supera el de la mitjana de les asseguradores mercantils.

I va afegir ”hem sabut superar la crisi financera de 2008 treballant sobre els nostres valors de solidaritat compromís i catalanisme i hem incrementat les persones protegides de 10.000 a 180.000.

Per la seva banda, Francesc Santasusana va resaltar, en primer lloc, la importància actual en la mediació de la transformació de persones físiques a empreses per poder abordar els reptes de lideratge en la distribució d’assegurances.

Així mateix va subratllar la gran tasca de la Fundació Auditorium en la formació dels  mediadors d’assegurances.

 

Descarrega la notícia

CA