Un moment de les finals del JEEC

MUTUACAT A LES FINALS DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA

MANRESA, 20 de Juny de 2022.  Les finals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i les Trobades Nacionals han tingut lloc durant els 3 primers caps de setmana de juny. Els han organitzat els consells esportius i han aplegat més de 2.500 infants i joves en diferents seus repartides per tot el territori català. Com a novetat, cal destacar que es van concentrar les finals femenines a les Terres de l’Ebre a per tal de reivindicar-les i posar-les en valor.

Mutuacat, com a patrocinadora de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) ha protegit els esportistes, que de fet ja han estat assegurats a Mutuacat durant tota la temporada. És l’asseguradora de la UCEC, per a la qual va crear el Portal de l’Esport. Es tracta d’una eina per gestionar tant les pòlisses com les necessitats de servei dels esportistes.

Poder ser a les finals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un honor per a la Mútua. S’avenen a la nostra manera de pensar, ja que representen un model d’esport inclusiu, democràtic i universal. No exclou a ningú ni per aptituds ni per falta de mitjans i busca formar els infants en valors i en hàbits de vida saludable.

 

Descarrega la notícia aquí

/ Actualitat / Tags: , ,
CA