FIRA DE CONSUM RESPONSABLE AL MASNOU

El fred i la pluja no van aigualir la fira

MANRESA, 4 d’abril de 2022. Ahir, diumenge 3 d’abril, vam participar en la fira de consum responsable del Masnou. Organitzada  per Anem X Feina, dins del projecte Anem x Fira,  que té com a objectiu potenciar el producte local i promocionar les empreses catalanes. La seva filosofia és donar un impuls a les petites i mitjanes empreses i donar la possibilitat al consumidor d’invertir sense por en empreses del nostre país.

Com en totes les fires d’Anem per Fira, l’organització va ser impecable i l’ambient distès. Tot i el fred viu, l’afluència de transeünts va ser constant durant tot el matí. I com que era multisectorial, tant s’hi podia trobar productes de collita pròpia de la pagesia autòctona, carn, begudes i mel de proximitat o productes manufacturats com industrials de l’alumini o experts en assegurances personals com nosaltres.

A més, en aquesta ocasió, Mutuacat regalava serveis de salut durant un any a qui venia a la nostra parada. Una promoció que tornarà a estar vigent en l’Anem x Fira de Girona, programada per al 30 d’abril, i a la qual no faltarem!

 

Descarrega la notícia

CA