Conveni amb el Col·legi de Mediadors de Girona

MÚTUACAT TANCA UN ACORD AMB EL COL·LEGI DE MEDIADORS D’ASSEGURANCES DE GIRONA

  • Les dues entitats reforcen la seva unió i potencien les accions col·laboratives

Girona, 7 de febrer del 2017. Mútuacat ha firmat un acord de col·laboració amb el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona. L’objectiu d’aquesta firma és establir un marc de relació directa i reforçar la unió entre les dues entitats.

Aquest acord garanteix la participació de Mútuacat en programes de formació per a col·legiats del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona. A més a més, la mútua catalana estarà en tot moment vetllant per l’entitat gironina a través de la consulta directa a disposició de tots els associats gironins.

Amb aquesta nova unió es garanteix la plena col·laboració i el màxim servei. Jordi Triola, president del Col·legi, ha destacat que “estem encantats amb la firma d’aquest acord amb Mútuacat, mútua especialista en salut, perquè posa de manifest l’aposta i el suport de la mútua als mediadors d’assegurances de Girona. Amb Mútuacat impulsarem totes les àrees de col·laboració en matèria de formació i coneixement”. Per la seva banda, Leo Martínez, director de màrqueting i comercial de Mútuacat, afirmava que “després de molts anys d’estreta col·laboració, amb la firma d’aquest acord, fomentarem i enfortirem les relacions i afavorirem el desenvolupament professional i empresarial dels mediadors del Col·legi de Girona. Els nostres valors de proximitat, compromís i catalanisme coincideixen plenament amb els del Col·legi.

Amb aquest acord, Mútuacat i el Col·legi de Mediadors de Girona es comprometen a continuar mantenint activa la bona entesa i a potenciar els valors i accions comunes en els seus àmbits d’acció.

 

Descarrega’t la notícia

/ Actualitat
CA