sostenibilitat

PLA DE SOSTENIBILITAT AMBIENTAL

Som Prevenció revisa el Pla de Sostenibilitat Ambiental de Mutuacat

MANRESA, 16 de maig de 2022. Els experts de Som Prevenció han revisat i millorat el Pla de Sostenibilitat ambiental de Mutuacat. Tot i que al nostre sector no aplica de forma directa cap normativa de caràcter estrictament ambiental, des de Mutuacat, som conscients que el deteriorament del medi ambient és un problema global que contribueix a accelerar el canvi climàtic. És per això que assumim tot un seguit de bones pràctiques ambientals encaminades a la consecució de la sostenibilitat i una economia circular.

Per això, amb l’ajut de Som Prevenció ens hem acollit als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Organització de les Nacions Unides assumides en l’Agenda 2030. Per les característiques de les nostres activitats, les bones pràctiques que cal aplicar són senzilles i, a més, tenen l’avantatge que tenen resultats enormement ràpids.

Per aquest motiu en el Pla s’incideix en els aspectes següents: consum d’aigua, consum d’electricitat, emissions de CO2, consum de recursos renovables i gestió de residus

No obstant això, aquest no és el cas de moltes altres entitats. Per això, des de Som Prevenció ajuden moltes empreses en el compliment de la legislació de caràcter ambiental. De fet, per a segons quins sectors, és molt àmplia i complexa i sovint les organitzacions petites troben dificultats de complir-la. D’aquesta necessitat sorgeix la norma ISO 14001, una normativa  voluntària que des de Som Prevenció implanten amb èxit en diverses empreses de diferents sectors. 

Descarrega la notícia

/ Actualitat / Tags: ,
CA