Salut Solidaria 2018

SALUT SOLIDÀRIA 

Mútuacat llança la nova campanya de salut “Salut Solidària” amb unes condicions immillorables.

Manresa, 26 d’octubre de 2018. Mútuacat llança la nova campanya de salut Salut Solidària, amb la qual promociona el seu producte Tot Salut: una assegurança d’assistència sanitària completa amb unes condicions immillorables, adaptada a totes les circumstàncies i necessitats.

La campanya inclou assistència sanitària a tot el territori espanyol amb 40.000 professionals i 10.000 centres mèdics, assistència en viatge a tot el món, urgències 24h i servei d’ambulància, cobertura completa de salut (medicina primària, especialitats, hospitalització, intervencions quirúrgiques, etc.), cobertura dental gratuïta, segona opinió mèdica, l’App Salutcat i molt més.

A més a més, Mútuacat ofereix fins a un 7,5% de descompte, un mes gratuït i regala durant el 2019 el servei dental i la cirurgia estètica baremada.

Addicionalment Mútuacat, per cada assegurat, farà una donació de 5€ a un projecte solidari, que podrà decidir el nou assegurat:

  • A projectes d’investigació en medicina infantil.
  • A UFEC, per a la inserció a l’esport de joves amb risc d’exclusió social.

Les persones que ja tenien contractada una assegurança de salut en una altra companyia podran gaudir també d’avantatges addicionals. Mútuacat els mantindrà el preu actual durant el 2019, facilitarà així el canvi de companyia i mantindrà l’antiguitat de la seva pòlissa. Podran gaudir de l’assegurança des del primer dia, sense carències, ni declaració de salut, amb l’acceptació de patologies no greus.

 

/ actualitat