Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat i Jaume Miquel March, president de Catalana de Serveis Financers

REUNIÓ AMB CATALANA DE SERVEIS FINANCERS

Les dues entitats comparteixen l’activisme social i la visió de país

Catalana de Serveis Financers celebrarà el proper 14 de maig la seva Assemblea  General a la seu de Mutuacat

 

MANRESA, 28 d’abril de 2022.  Dimecres passat, Jaume Miquel March, president de Catalana de Serveis Financers, va visitar Mutuacat i va aprofitar per parlar de col·laboracions futures amb Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de la mutualitat.

Catalana de Serveis Financers està constituïda per  persones que treballen pel país amb els principis del món cooperatiu i de la banca ètica. Estan al servei de les persones i col·laboren en el desenvolupament de l’economia catalana, com Mutuacat

 

Dues entitats de l’economia social i solidària amb molts punts en comú

Efectivament, ambdues entitats mantenen molt bona sintonia, ja que comparteixen la visió de país. Enfoquen la seva activitat a través de l’activisme social i vetllen per fer créixer l’economia catalana i beneficiar el conjunt de la societat. Pertanyen totes dues al sector financer de l’economia social i solidària, en el vessant assegurador una i bancari, l’altra. Es regeixen per principis ètics d’honestedat, transparència, responsabilitat social i ajuda mútua. De fet, fa temps que mantenen relacions, ja que la mútua és sòcia de la cooperativa, de la mateixa manera que aquesta està associada a l’asseguradora. 

En la reunió es va parlar dels nous productes financers de CSF, com el d’inversió a l’1,5% de rendiment, anomenat “Títols Participatius”. O del de crèdit “Artesans Energètics”, orientat als socis que vulguin implementar energia fotovoltaica a les seves llars. També es van tractar altres punts, com el propòsit de CSF de crear un espai de relació i consum pròxim entre i per als socis.  A més, es va acordar que Mutuacat ofereixi accés gratuït a serveis mèdics, dentals i de benestar durant un any, als socis de la financera que ho solicitin.

Així mateix, es va pactar que l’Assemblea General de Socis de Catalana de Serveis Financers se celebrarà a Manresa, a les instal·lacions de Mutuacat, el proper 14 de maig.

 

Descarrega la notícia