Signatura de l'acord de col·laboració. Javier Barberà, president del CMAL i Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL COL·LEGI DE MEDIADORS DE LLEIDA I MUTUACAT

MANRESA, 23 de febrer de 2022. Ahir es va firmar l’acord de col·laboració entre el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Lleida i Mutuacat. L’acte de signatura va tenir lloc a la seu del Col·legi, representat pel seu president, Javier Barberá. Com a representant de Mutuacat va assistir-hi Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de la mutualitat.

Tots dos van manifestar satisfacció pel conveni entre el Col·legi, màxima representació de la mediació a les Terres de Ponent, i l’asseguradora, que col·labora des de fa molts anys amb agents i corredors de Lleida, on té un bon nombre de mutualistes.

De fet, una de les manifestacions d’aquesta col·laboració tindrà lloc ben aviat. El proper dia 23 de març, Víctor Domingo de Mutuacat farà una presentació a la seu del Col·legi. Domingo, llicenciat en Dret, màster en direcció de màrqueting i amb 35 anys d’experiència en el sector, parlarà de les assegurances d’accidents esportius i lleure com a oportunitat de negoci.

 

Descarrega la notícia