Acord Mutuacat CCC

ACORD DE COL·LABORACIÓ DE MUTUACAT I EL CLUB CATALÀ DE CORREDORS D’ASSEGURANCES – CCC

El CCC distribuirà les assegurances d’accidents esportius de Mutuacat

MANRESA, 26 de maig de 2021. El Club Català de Corredors d’AssegurancesCCC– i Mutuacat han signat un acord de col·laboració per tres anys: 2021-2023. 

El CCC valora d’aquest acord sobretot l’oportunitat de poder distribuir l’assegurança d’accidents de Mutuacat. Aquesta compta amb una àmplia experiència i coneixement per assegurar aquest tipus de riscos. A més, Mutuacat realitzarà formació específica als corredors, i donarà suport al desenvolupament del ram entre les corredories que formen part del Club

Per la seva part, Mutuacat valora molt positivament aquest acord. Considera que ha de permetre construir sinèrgies amb una entitat que aposta per la innovació i la professionalitat. Sens dubte, el posicionament de Mutuacat, com a mútua líder de l’esport català, es veurà reforçat amb la col·laboració del Club Català de Corredors en la distribució d’assegurances esportives i de lleure.

D’altra banda,  Mutuacat sempre ha vist la figura de mediador d’assegurances com a un aliat per fer arribar als assegurats, des de la proximitat, la seva vocació de protecció i els seus valors de compromís, solidaritat i catalanitat.

Per al CCC, l’acord amb Mutuacat  aporta solucions per cobrir les necessitats dels seus socis i els seus clients per cobrir tot tipus d’esdeveniments i sobretot els esportius. El seu compromís és seguir millorant l’oferta de productes i, amb això, oferir als seus socis una resposta més eficaç a totes les necessitats asseguradores dels clients.

Descarrega la notícia aquí