Taula Debat Compromís ètic Salut 25.04.19

MÚTUACAT AL COSTAT DEL COMPROMÍS ÈTIC DE L’ASSEGURANÇA DE SALUT

·El Col·legi de Mediadors i Agents de Girona amb el suport de Mútuacat, estudia revertir les males pràctiques del sector assegurador amb els assegurats en la modalitat de salut

Manresa, 25 d’abril de 2019. Dins el sector assegurador, i especialment en les assegurances de salut, es duen a terme pràctiques, poc ètiques i justes, que perjudiquen l’assegurat. És un fet constatat que algunes asseguradores exerceixen el seu dret a no renovar el contracte o que realitzen un augment exagerat de les seves primes a causa de la sinistralitat.

Per revertir aquesta situació, Mútuacat s’ha sumat a una taula de debat organitzada pel Col·legi de Mediadors i Agents de Girona, aquest dijous passat, 25 d’abril

Fins avui els representants del sector assegurador a la Cambra de Barcelona han estat grans asseguradores que tenen la seu i els seus accionistes fora de Catalunya, i mediadors majoristes, que promouen l’absorció de les petites i mitjanes corredories. Això ha fet que les seves decisions beneficiessin un lideratge sectorial capficat en una globalització de les marques internacionals i una pèrdua d’identitat de la mediació tradicional.

L’objectiu de la taula ha estat estudiar el contingut d’un document on es reflecteixen dos compromisos basats en la bona fe i en l’equilibri just de drets i obligacions de les parts, sempre en defensa de l’assegurat i del consumidor.

Descarrega’t la nota de premsa

/ actualitat / Tags: ,