Captura De Pantalla 2017 08 10 A Les 14.11.08

MÚTUACAT INAUGURA LA CONTRACTACIÓ EN LÍNIA DELS PRODUCTES D’ESPORT

 

  • Mútuacat ha incorporat al seu web la possibilitat de contractar en línia el producte d’Accidents Esportius per a esdeveniments esportius, amb les cobertures obligatòries del Reial decret de l’esport 849/1993, de 4 de juny.

 

Manresa, 10 d’agost. Mútuacat, dins l’afany de modernització del servei i ús de les noves tecnologies, ha revolucionat el sector de les assegurances esportives oferint la possibilitat, no només de conèixer el preu d’una cobertura en concret, sinó també de realitzar la contractació en línia d’aquest producte.

En aquest projecte, on han participat tots els departaments de l’entitat, s’ha donat preferència a la usabilitat, les necessitats dels clients i la seguretat de les dades per damunt de tot.

D’aquesta manera, Mútuacat es converteix en la primera mutualitat d’oferir la contractació en línia d’aquest producte i pretén ampliar el sistema a la resta de productes de la seva cartera. De fet, actualment ja ofereix la possibilitat de consultar-ne el preu personalitzat a través del web.

Mutuacat pretén, així, facilitar la feina tant de les entitats i clubs esportius, com dels mediadors que els vetllen, garantint sempre el reconeixement de la seva tasca.

Mútuacat reafirma el seu compromís de modernització i aproximació a les necessitats de la societat, vetllant per la seguretat i garantint la qualitat del servei en totes les parts del procés.

 

Prova el tarificador!

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat