contracta on-line

MÚTUACAT PERMET CONTRACTAR ON-LINE L’ASSEGURANÇA TOT SALUT ESSENCIAL

 

  • Mútuacat amplia la seva oferta de contractació de productes on-line

Mútuacat permet, a partir d’ara, tarifar i contractar en línia el seu producte de salut Tot Salut Essencial.

El producte Tot Salut Essencial és una assegurança pensada per a aquelles persones que no poden assumir el cost de disposar d’una assegurança mèdica privada.  Amb 6 euros al mes, la persona assegurada pot gaudir d’una assegurança que li permetrà accedir als serveis mèdics a preus especials. Alhora, disposarà d’un capital de 6.000€ per a un futur enterrament.

A Catalunya, menys del 30% de la població disposa d’assegurança mèdica privada. Mútuacat, amb la contractació en línia d’aquest producte, democratitza l’accés a la medicina privada sense discriminar per l’estat de salut, patologies prèvies o cròniques, o per raons de sexe. Amb la contractació en línia es podrà gaudir, gairebé instantàniament, del producte Essencial, sense temps d’espera. A més a més, es pagarà directament el servei sanitari al centre mèdic amb un descompte d’entre un 40 i un 70% sobre el preu de la medicina privada, i es comptarà amb nombrosos serveis gratuïts.

És interessant destacar que el 2% de la quota dels productes contractats es destinen a causes solidàries. Aquest any, les pòlisses del producte de salut han col·laborat amb l’Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia d’Althaia.

Esperem que la contractació en línia d’aquest producte faciliti l’accés a la medicina privada a una base més àmplia de la societat catalana, descongestionant la sanitat pública i democratitzant els preus.

 

Contracta’l aquí

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat