Signatura del conveni UCEC Mutuacat

ELS CONSELLS ESPORTIUS DE CATALUNYA I MUTUACAT SIGNEN UN CONVENI PER A LES PROPERES DUES TEMPORADES

Els Consells Esportius de Catalunya i Mutuacat signen un conveni d’assegurances esportives que cobrirà més de 250.000 esportistes

Manresa, 13 de juliol de 2021.-  El president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, i el director general de Mutuacat, Sergi Macià, van signar el dilluns passat a la seu de la mútua a Manresa el conveni  de col·laboració pel qual Mutuacat oferirà assegurances esportives a tots els esportistes dels consells esportius per a les temporades 2021-2022, 2022-2023. L’acord permetrà aprofitar les sinèrgies de les dues entitats i garantir als més de 250.000 esportistes vinculats als consells esportius una cobertura sanitària esportiva amb més de 150 centres repartits arreu del territori català.

L’àmbit del conveni començarà aquest mes de setembre amb l’inici de la nova temporada i cobrirà infants, joves i adolescents que participen en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya i adults que competeixen dins l’Esport Popular.

Sergi Macià, en l’acte de signatura, va afirmar: “Amb aquest acord arribarem a l’esport escolar, a l’esport dels consells esportius, inclusiu, democràtic i universal. Ens honora molt donar servei a un esport que no exclou a ningú ni per aptituds ni per falta de mitjans i que busca la formació dels infants en valors i en hàbits de vida saludable”. Macià va afegir que “Des de Mutuacat tenim un compromís clar amb l’esport, per això protegim els dos models esportius que hi ha a Catalunya: el federat i el que representen els Consells Esportius de Catalunya amb l’esport en edat escolar i l’esport popular”.

Per la seva part, Jaume Domingo  va expressar que “els Consells Esportius de Catalunya som una entitat que tenim clar els nostres valors, que sabem que l’esport és per a tothom sigui quina sigui la seva situació social, familiar, econòmica i de gènere. Per aquest motiu, volem oferir a tots els nostres esportistes una cobertura sanitària esportiva, pròxima, de qualitat i sobretot de territori”.

La signatura d’aquest conveni unirà dues entitats sense ànim de lucre amb una llarga història i que comparteixen els mateixos valors esportius, socials i de territori. Mutuacat va néixer a Manresa fa més de cinquanta anys. Paral·lelament, els consells esportius van néixer ara fa 40 anys, hereus de l’Esport Popular practicat als anys trenta, la seva vinculació al país es remunta a fa més de 80 anys.

Descarrega la notícia aquí