Leo Martínez i Emilia Tarifa formalitzant l'acord

FANOC I MUTUACAT SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

 

MANRESA, 6 de juliol de 2022. Aquest dilluns, 4 de juliol, es va firmar un acord de col·laboració entre l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (Fanoc)Mutuacat. L’acte de signatura va tenir lloc a la seu de Fanoc, representada per la seva presidenta, Emília Tarifa. Com a representant de Mutuacat, va assistir-hi Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de la mutualitat.

En virtut del conveni, la Mútua oferirà, a les famílies nombroses associades a Fanoc, descomptes del 10% en les assegurances de salut, amb quotes a partir de 19€ al més. També els obsequiarà amb serveis dentals gratuïts i d’altres avantatges.

Les dues entitats van mostrar-se satisfetes per aquest acord, que beneficiarà una part important de la nostra societat. I és que tant Fanoc com Mutuacat són entitats sense ànim de lucre, que inverteixen els seus beneficis en la millora dels serveis als seus associats i a la societat en general.

Durant l’acte, Emília Tarifa va ressaltar: “Fanoc forma part de l’Economia Social i Solidària catalana com a organització del Tercer Sector, i això ens uneix a Mutuacat, que forma part de les Mutualitats de Previsió Social.”

“Amb el darrer canvi legislatiu, les famílies nombroses disposen de beneficis fiscals i de serveis fins que el fill més petit compleix els 18 anys. Per tant, hi ha més de 142.000 famílies a Catalunya que poden gaudir-ne i nosaltres els donem suport.”

Per la seva banda, Leo Martinez va manifestar: “Som una empresa solidària, ètica i catalanista, que ofereix assegurances especialitzades en serveis mèdics i de salut. Amb la nostra gestió no cerquem guanyar diners, sinó millorar l’economia dels ciutadans i la salut dels nostres clients. És per això que regalem a tots els socis de Fanoc serveis dentals i mèdics. A més, si ja disposeu d’una pòlissa de salut us facilitem el canvi d’asseguradora, ja que disposem de la millor guia mèdica, amb lliure elecció de pediatres i ginecòlegs.”

 

Desgarrega la notícia