test antígens

MUTUACAT I PIMEC PORTEN PROVES PER DETECTAR LA COVID-19 ALS POLÍGONS CATALANS

  • Es faran tests d’antígens des d’unitats mòbils, que recorreran diversos polígons 
  • Supervisarà el pla a nivell sanitari el Dr. Oriol Mitjà

MANRESA, 27 d’octubre de 2020. A partir del dia 5 de novembre, les unitats mòbils del projecte “PIMEC COVID Free” recorreran diversos polígons industrials del Vallès Occidental, del Vallès Oriental, del Bages i del Baix Llobregat per oferir  tests d’antígens als treballadors de les empreses que ho sol·licitin. Aquesta iniciativa, impulsada per Mutuacat i PIMEC i supervisada pel Dr. Oriol Mitjà, té com a  objectiu reduir la transmissió i proliferació del virus a través de la detecció precoç.

En cadascuna d’aquestes sessions, que compten amb la col·laboració dels ajuntaments, Mutuacat i PIMEC regalaran tests a les empreses associades a la patronal, a l’associació dels polígons i als assegurats de la Mútua, i els oferiran a un preu especial a la resta d’empreses.

Aquesta acció sorgeix la voluntat d’ambdues entitats de donar suport al teixit empresarial català i d’afavorir la continuïtat econòmica malgrat les circumstàncies adverses derivades de la pandèmia. 

En aquesta línia, Mutuacat, durant la primera onada,  a més de tenir cura especial dels mutualistes que formaven part de grups de risc, es va mobilitzar i va posar gratuïtament a disposició de nombrosos col·lectius el seu xat mèdic per resoldre dubtes de salut en línia, sense perill de contagis per a l’usuari i amb el benefici de descongestionar el sistema públic de salut en un moment crític.

Descarrega la notícia aquí