PER LA DIADA MUTUACAT SERÀ A L’ESPAI EINES DE PAÍS

· L’ANC habilita l’Espai Eines de País durant el matí de la Diada per posar el focus en l’apoderament ciutadà per canviar la realitat actual a través del consum estratègic

Manresa, setembre de 2019 El proper 11 de setembre, de 10 a 15 hores, abans de la multitudinària manifestació de la Diada, l’Assemblea Nacional Catalana habilitarà a Pla del Palau i als carrers del voltant, l’Espai Eines de País, on s’articularan diverses activitats per informar i conscienciar de l’apoderament ciutadà en el procés cap a la independència. Tal com va declarar l’ANC el canvi comença en cadascun de nosaltres.

L’Espai tindrà dues parts. En la primera, situada al centre de la plaça, s’hi podran trobar diversos punts interactius per prendre consciència de quines eines hi ha per canviar la realitat actual i quines accions es poden dur a terme de manera individual i col·lectiva. En la segona zona, situada als carrers del voltant, hi haurà la part d’aplicació pràctica de les eines que s’hauran exposat a la plaça i com que el consum estratègic és una eina poderosa de canvi, diverses empreses catalanes es posaran a disposició dels assistents per canviar els seus proveïdors i fer que el seu consum esdevingui estratègic per al país.

Mutuacat, que ja ha participat en moltes altres activitats de la campanya Eines de País, hi serà present amb les seves assegurances ètiques i de proximitat, i facilitarà a qui ho desitgi el canvi a una asseguradora d’aquí, compromesa amb el desenvolupament del país i que defensa la llengua i la cultura catalanes. Com a entitat sense ànim de lucre i amb un model econòmic col·laboratiu, Mútuacat ofereix assegurances de salut i de prestacions econòmiques amb l’objectiu de contribuir al benestar de la societat catalana.

/ actualitat / Tags: