LEO CAMBRES

MÚTUACAT A LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA

· Entitats com l’Assemblea Nacional Catalana, el Cercle Català de Negocis, Sobirania i Justícia i la Fundació Catalunya Estat, donen suport a la candidatura “LES CAMBRES: EINES DE PAÍS

Barcelona, 11 d’Abril de 2019. Leo Martínez (Barcelona, 1964) és un dels 40 candidats a les vocalies que s’han presentat a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona sota el paraigua de la candidatura independentista emparada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i el Cercle Català de Negocis.

És el representant de MÚTUACAT-Mútua Manresana MPS, una pime amb domicili a Manresa i que pertany al sector de la mediació financera amb 50 anys d’història i que forma part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana de la Generalitat de Catalunya i que ha rebut reconeixements de Pimec, Accid, Òmnium i Gencat per la defensa de la llengua catalana en el món empresarial.

Fins avui els representants del sector assegurador a la Cambra de Barcelona han estat grans asseguradores que tenen la seu i els seus accionistes fora de Catalunya, i mediadors majoristes, que promouen l’absorció de les petites i mitjanes corredories. Això ha fet que les seves decisions beneficiessin un lideratge sectorial capficat en una globalització de les marques internacionals i una pèrdua d’identitat de la mediació tradicional.

A Mútuacat treballarem per donar un tomb orientant les cambres cap a la defensa dels interessos asseguradores i mediadors de petit volum o pimes amb la seu a Catalunya.

Promourem un model d’ASSEGURADORES ètiques que mutualitzin realment els riscos dels seus clients, i unes xarxes de MEDIADORS amb personalitat pròpia, actualitzats amb les noves tecnologies, i que aportin valor als clients per la proximitat presencial i el coneixement de les necessitats de la societat, ja que en formen part.

Si ets autònom o empresari vota EN CLAU DE PAÍS del 2 al 8 de maig , pots fer-ho des del web o presencialment.

Descarrega’t la nota de premsa