feselcanvi.cat

FESELCANVI.CAT, 
LA NOVA PLATAFORMA DE SERVEIS CATALANS

  • Mutuacat, Parlem Telecom, Catgas Catllum, Mussap, Petrolis Independents i Solar Profit impulsen FESELCANVI.CAT, una plataforma que neix amb l’objectiu de desenvolupar socialment i econòmicament Catalunya
  • En el context de la Diada, s’anima els catalans a contractar els serveis a empreses de proximitat

MANRESA, 8 de setembre de 2020. Si ens agrada la compra de proximitat, demostrem-ho sempre, aquest és lema de FESELCANVI.CAT, la nova plataforma local de serveis, creada per Mutuacat, Parlem Telecom, Catgas Catllum, Mussap, Petrolis Independents i SolarProfit, que anima els catalans a contractar serveis de proximitat. L’objectiu és desenvolupar socialment  i econòmicament Catalunya,  activar l’economia catalana en temps de crisi. 

Per impulsar la plataforma les empreses han iniciat una campanya pels volts d’una Diada en què no hi podrà haver  grans manifestacions i en què la ciutadania pot empoderar-se i  convertir-se en motors del canvi amb el seu consum, amb tot el seu consum. Començarà dimecres dia 9 de setembre a TV3, a diferents mitjans digitals i que també es podrà veure al seu web i a les xarxes socials de les empreses. 

La campanya ens fa una reflexió important: si no anem al supermercat amb l’AVE, si no tenim la perruqueria a 600 km, si no marxem del país per comprar roba… Perquè ho fem per omplir el dipòsit, contractar la llum i el gas, les assegurances, l’energia solar o la telefonia?

Les empreses impulsores de FESELCANVI.CAT,  ja han col·laborat en altres ocasions atès que les uneixen els mateixos valors i conviccions. Totes elles tenen la seu a Catalunya, els treballadors  catalans i reinverteixen tots els seus beneficis al país. 

Mutuacat se sent especialment còmoda en aquesta col·laboració ja que fa més de 50 anys que protegeix famílies, autònoms i empreses amb assegurances de salut i d’accidents fetes a Catalunya. Els seus valors són compromís solidaritat i catalanisme  i defensa el país i la llengua catalana. Fem Salut! Fem País!

Visualitza el vídeo

Descarrega la notícia aquí

/ actualitat / Tags: , ,