Festa Esport Català

MUTUACAT A LA FESTA DE L’ESPORT CATALÀ

Dimarts 14 de gener, Mútuacat va ser present a la Festa de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el diari Sport i la Generalitat de Catalunya.

Manresa, 15 de gener de 2020. Un any més, Mutuacat ha col·laborat amb la Festa de l’Esport Català, una gala que es va celebrar ahir a les 20.00 hores al CaixaForum de Barcelona.

Es tracta d’una cita anual, que enguany ha arribat a la 23a edició, on assisteixen els millors esportistes i clubs catalans de l’any, i personalitats de l’esport, la cultura, la política i la societat catalana.

Entre els guardonats d’aquesta edició destaquen noms tan coneguts com Carles Puyol, Sergi Bruguera, Ona Carbonell o els germans Màrquez, que van contribuir a l’ambient distès de l’acte.

La gala també va comptar amb la presència de Meritxell Budó, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i de Pau Villòria, viceconseller de la Presidència, a més de Gerard Figueras, secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, David Escudé, regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona i representants de les diputacions de Girona, Tarragona, i Lleida.

En aquesta gran trobada de l’esport català, Mutuacat hi fou representada per Víctor Domingo, Leo Martínez i Sergi Macià. Aquest darrer, director general de la mútua, va lliurar el Premi a quatre entitats esportives que han esdevingut centenàries: UE Campdevànol, UE la Palma de Cervelló, Club d’Escacs Sant Andreu i GEiEG .

Un cop més, Mutuacat va reafirmar amb la seva col·laboració en la Festa de l’Esport Català el seu compromís amb l’esport i amb Catalunya.

Descarrega la nota de premsa aquí

/ actualitat