Gemma Soley, delegada de Mutuacat a Osona, Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat i Ignasi Puig, president de la Fundació UE Vic

MUTUACAT RENOVA EL SUPORT AL PROJECTE EDUCATIU, SOCIAL I ESPORTIU DE LA FUNDACIÓ UE VIC

 

Dues entitats sense ànim de lucre que comparteixen valors

 

MANRESA, 21 de juny de 2022.  Per segon any consecutiu, Mutuacat renova el suport a la Fundació Unió Esportiva Vic . I no és estrany, ja que són dues entitats sense ànim de lucre que comparteixen valors com la catalanitat i estan estretament vinculades a l’activitat esportiva. Arran de l’acord, les famílies dels esportistes de l’entitat vigatana podran acollir-se a diferents propostes relacionades amb les assegurances de salut a un preu preferencial.

Així, Leo Martínez, adjunt a la direcció general de Mutuacat, i Gemma Soley, delegada de la Mútua a Osona, han confirmat l’aposta per seguir col·laborant amb la Fundació UE Vic amb la seva visita a l’Estadi Hipòlit Planàs, on han estat rebuts pel president de l’entitat, Ignasi Puig.

A més, l’asseguradora catalana garantirà l’assistència sanitària als 150 futbolistes que aquest estiu participaran al Campus Total Football que organitza la Fundació Unió Esportiva Vic.

Mutuacat és una mútua de salut especialitzada en assegurances esportives i de lleure, que reverteix els beneficis en la millora dels serveis per als mutualistes. Per la seva banda, la Fundació té per objecte el foment d’activitats esportives  per contribuir al desenvolupament integral de la persona.

 

Descarrega la notícia aquí

/ Convenis, Esport / Tags: ,