l'escola, en català

FUTBOL ZONE, AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MINIFUTBOL

Mutuacat amb els representants de Barcelona, a Mijas

MANRESA, 9 de desembre de 2021. Futbol Zone representa Barcelona al Campionat d’Espanya de Minifutbol. La competició s’ha celebrat els dies 6, 7 i 8 de desembre a Mijas. I hi han estat convocats els 16 millors equips de futbol7 a nivell nacional.

Futbol Zone hi presenta dos equips: Barcelona Norte i Barcelona Sud. Tots dos han lluït a la seva samarreta el nom de Mutuacat, una bona manera de reconèixer el patrocini de l’entitat a les seves lligues. També és un recordatori de la protecció que gaudeixen tots els jugadors amb l’assegurança esportiva de Mutuacat.

De fet, l’assegurança esportiva és un dels molts avantatges que proporciona Futbol Zone als esportistes. Aquests organitzadors de lligues de futbol confien des de fa anys en Mutuacat, ja que com a asseguradora líder de l’esport català, els dona el millor servei

Un altre dels avantatges és la possibilitat de competir a nivell, nacional i internacional. Aquest desembre, a Mijas, els dos equips s’han enfrontat als millors equips de futbol7 de l’estat espanyol, i si bé no han pogut arribar a la final, han mostrat un molt bon nivell de joc, especialment Barcelona Norte, que es va quedar va un pas de la semifinal.

Mutuacat se sent orgullosa d’haver estat present amb Futbol Zone al campionat i agraeix l’esportivitat i treball de tots dos equips. Considera que el futbol7 contribueix a potenciar i enriquir l’esport català i, per això, aquesta temporada regalarà als campions de les lligues de Futbol Zone l’accés a serveis mèdics i dentals, durant un any, com a premi pel seu esforç.

Descarrega la notícia aquí