Captura De Pantalla 2017 07 19 A Les 12.46.19

D’esquerra a dreta: Gerard Farrés i Güell, David Fernández i Sergi Macià.

GERARD FARRÉS LLIURA ELS OBSEQUIS DEL SORTEIG ORGANITZAT PER MÚTUACAT

 

  • David Fernández, guanyador del sorteig, ha vingut a les oficines centrals per recollir el premi

Manresa, 12 de juliol. Sergi Macià, sotsdirector de Mútuacat, ha lliurat juntament amb Gerard Farrés i Güell els obsequis del sorteig que l’entitat va realitzar pel DAKAR 2017 a través del seu web i de les xarxes socials.

La samarreta signada, juntament amb unes ulleres de motocròs, és l’obsequi que ha entregat el nostre sotsdirector Sergi Macià a David Fernández, amb la companyia de Gerard Farrés, amfitrió del sorteig i qui ha realitzat la signatura de la samarreta.

L’afortunat, David Fernández del Prat de Llobregat, és seguidor de les nostres xarxes socials i fan del motor. La combinació ha fet que hagi pogut optar i guanyar aquest sorteig.

Fins aquest juliol, l’esportista Gerard Farrés no ha aterrat a Manresa, la seva ciutat natal, per  estar amb la família i fer unes merescudes vacances. Va passar pel centre mèdic Salut Solucions a principis d’abril per fer-se les proves mèdiques per començar amb bon peu els entrenaments de la pretemporada. Mútuacat li dona suport i fa aquest tipus de sorteig per donar a conèixer l’entitat i també els esportistes catalans que són coneguts a nivell mundial i aquí no tenen mai prou ressò.

Actualment, Mútuacat està sortejant, a través de les xarxes socials, un mòbil Poppox, el mòbil amb segell català. Molta sort als participants!

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat, Col·laboracions