Dinar Germanor Mediadors

D’esquerra a dreta: Xavier Muñoz, delegat de zona de Mútuacat, Jordi Triola, president del CMAG, Josep Maria Torras, gerent del CMAG, Leo Martínez, director de màrqueting i comercial de Mútuacat, i l’antic president del CMAG, Antoni Godoy, al dinar de germanor del Col·legi.

MÚTUACAT PARTICIPA AL DINAR DE GERMANOR DEL COL·LEGI DE MEDIADORS DE GIRONA

 

  • Una representació de Mútuacat ha assistit al dinar de germanor del Col·legi de Mediadors de Girona

 

Girona, 27 de juny de 2017. Coincidint amb la celebració de la Mare de Déu del Perpetu Socors, patrona dels mediadors d’assegurances, el dia 27 de juny el Col·legi de Mediadors de Girona va celebrar un dinar de germanor.

Aquesta trobada, de caràcter informal, va reunir mediadors col·legiats, familiars, empleats, entitats asseguradores i perits per celebrar la festivitat de la patrona.

Entre les entitats asseguradores va ser-hi Mútuacat. La presència d’aquesta, representada per Leo Martínez, com a director de màrqueting i Xavier Muñoz, com a cap de la zona de Girona, va ser benvinguda tant pels membres de la Junta de Govern actual del Col·legi com pels mateixos col·legiats.

Aquest fet es deu a la millora contínua de la presència de Mútuacat entre els mediadors de la província de Girona, que des de la signatura de l’acord amb el CMAG poden gaudir de forma gratuïta de la nova aplicació SALUTCAT per gestionar la seva Salut.

Mútuacat es posiciona com a l’alternativa d’assegurances ètiques i solidàries de Catalunya.

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat, Convenis