Sergi Macià, director general del Grup Mutuacat

EL GRUP MUTUACAT: INNOVACIÓ I ADAPTACIÓ

Les empreses del Grup Mutuacat tenen com a denominador comú la salut i el servei

MANRESA, abril de 2023. Si vols arribar ràpid, camina sol; però si vols arribar lluny, ves acompanyat. Les paraules del proverbi es poden aplicar perfectament a l’origen del Grup Mutuacat. És per això que es crea, i el seu naixement respon  a l’esperit d’innovació i adaptació constant a les noves necessitats

Així, amb la voluntat d’adaptar-se a nous reptes, la Mútua ha impulsat el Grup Mutuacat. El formen un conjunt d’empreses que tenen com a denominador comú la salut i el servei. I es regeix pels principis de proximitat, excel·lència i democràcia interna. 

El nostre grup gaudeix de molt bona salut i aprofita les sinergies per donar cada dia un millor servei a la societat catalana.

Som Prevenció és especialista en la prevenció de riscos, la salut laboral, la coordinació d’activitats, la formació, la seguretat alimentària i els estudis tècnics per millorar les condicions de treball. Compta amb les divisions Reanima, dedicada a la cardioprotecció, i BTC Centre d’Estudis Superiors, que ofereix formació especialitzada en prevenció de riscos, higiene alimentària i sostenibilitat i medi ambient.

D’altra banda, el nostre centre mèdic és Itco Solucions, amb un ampli ventall d’especialitats i serveis orientats a la salut i el benestar del pacient. És un referent en medicina esportiva i realitza reconeixements mèdics per a tot tipsus de carnets.

També formen part del grup la corredoria Ara, l’Institut Mèdic per la Imatge (IMI) i Fem Tic, que ens dona suport tecnològic, alhora que ofereix serveis externs.

 

Descarrega la notícia

/ Uncategorized / Tags: , ,