Carles Pons, director de Reanima, Antoni Cañete, president de PIMEC i Sergi Macià, director del Grup Mutuacat

EL GRUP MUTUACAT CREIX AMB LA INTEGRACIÓ DE REANIMA A PRESABA

Suma d’experiències al servei d’uns objectius comuns: la prevenció i la salut

MANRESA, setembre de 2021. El grup Mutuacat creix amb la integració de Reanima a Presaba. Totes dues empreses, nascudes al cor de Catalunya, tenen com a vocació la prevenció i la salut. I treballen per convertir les empreses del territori en espais segurs. 

De fet, Presaba i Reanima van entrar en contacte, a través de PIMEC i ja van signar un acord de col·laboració a principi de 2020. Aquesta relacióLa relació fou, que va ser altament profitós i que es troba en l’origen de l’actual integració. 

La unió permetrà ampliar la cartera de serveis que ofereixen una i altra per tenir cura de l’actiu més important de les empreses: les persones. Així, Presaba brindarà a les seves empreses la possibilitat de convertir-se en espais cardioprotegits. Alhora, els clients de Reanima podran gaudir dels serveis de prevenció i salut laboral de Presaba, que ofereix un assessorament tècnic i específic per a cada cas amb un enfocament proper i pràctic. 

Dues trajectòries, un mateix objectiu

La prevenció i la salut de les persones han estat sempre l’objectiu d’ambdues empreses però des de vessants diferents:

Reanima es  dedica a la distribució de desfibril·ladors externs i a la formació en suport vital i primers auxilis. Posa a l’abast de la població en general, i d’empreses en particular, sistemes de reanimació cardiopulmonar situats en llocs estratègics, fora de l’àmbit hospitalari. Ho fa en diferents modalitats de treball renting, compra o lloguer i té cura del manteniment i de les reparacions per crear el màxim nombre d’espais cardioprotegits.

Tot i que els desfibril·ladors disposen d’instruccions perquè tothom els pugui fer servir en cas d’urgència, la seva distribució va acompanyada de formació a les persones que els han d’usar per aconseguir que la seva utilització sigui el màxim d’efectiva. A més, els desfibril·ladors són intel·ligents de manera que només funcionen quan realment són necessaris amb l’objectiu de no perjudicar algú que no els requereixi.

Per la seva banda, Presaba és un servei de prevenció aliè acreditat pel Departament de Treball en les quatre especialitats: seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia, vigilància de la salut. Ofereix solucions personalitzades en prevenció de riscos i salut laboral i és experta en enginyeria de la prevenció. Vetlla per l’empresa catalana des de la proximitat, l’especialització i el territori.

Estem convençuts que la integració será tot un èxit i el fidel reflex del compromís amb la salut de Mutuacat, Presaba i Reanima. Alhora contribuirà a fer de Catalunya un país cada vegada més segur.

En resum, volem sumar per Catalunya i aquesta és una manera més de posar en pràctica el nostre lema: Fem Salut, Fem País.

Descarrega la notícia aquí