Matagalls

MÚTUACAT ASSEGURA LA 38a EDICIÓ DE LA TRAVESSA MATAGALLS-MONTSERRAT

Mútuacat, per segon any consecutiu, assegura la 38a travessa Matagalls-Montserrat organitzada pel Club Excursionista de Gràcia de Barcelona.

 

Manresa, 15 de setembre de 2017. Us anunciem que, per segon any consecutiu, cuidarem els participants de la travessa Matagalls-Montserrat, organitzada pel Club Excursionista de Gràcia de Barcelona i que es durà a terme aquest mateix cap de setmana.

La travessa Matagalls-Montserrat és una caminada de resistència no competitiva, tot i que és cronometrada. Consisteix a realitzar un recorregut per camins de muntanya entre la serralada del Montseny i el massís de Montserrat. Aquesta travessa cobreix una distància de 82 quilòmetres i acumula un desnivell de 5.670 metres, en menys de 24 hores.

Així mateix, aprofitem per dir-vos que Mútuacat  es col·loca com a entitat de referència en l’esport i les activitats lúdiques en l’àmbit de les asseguradores. Actualment, donem cobertura a moltes activitats organitzades a Manresa i als seus voltants i ens estem expandint per tot Catalunya.

A Mútuacat estem orgullosos de fer país en esdeveniments tan importants com aquest!

 

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat, Col·laboracions