Míting

MUTUACAT COL·LABORA UN ANY MÉS AMB EL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA

  • L’esport i la bona organització s’imposen a les limitacions per la covid-19
  • La trobada de l’atletisme conclou amb dos nous rècords d’Espanya i un de Catalunya

MANRESA, 23 de setembre de 2020. Ahir a les 19.00 hores començava el 23è Míting Ciutat de Barcelona a l’estadi Joan Serrahima. Per la situació sanitària a conseqüència de la covid-19, aquesta edició del míting va estar marcada per les mesures sanitàries que són d’aplicació a les competicions esportives. Per exemple, per complir amb els protocol d’aforament de públic establerts, només podien accedir a l’estadi les persones degudament autoritzades per la Federació Catalana d’Atletisme i havien de portar emplenat i signat el formulari de declaració responsable.

Malgrat totes les limitacions, el Míting va ser un èxit i s’hi van batre dos rècords d’Espanya i un de Catalunya. Sara Gallego, campiona d’Espanya de 400 tanques, va rebaixar el rècord d’Espanya de 300 tanques amb un temps de 40.18. L’altre rècord d’Espanya, el va aconseguir l’atleta madrileny Pablo Sanchez-Valladares en els 500 metres amb un registre de 1:00.82. A més, l’actual campió d’Espanya dels 400 tanques, Javier Delgado, va establir un nou rècord català en els 300 tanques amb un temps de 36.23.

La trobada, malgrat la delicada situació sanitària, va ser un èxit i una bona manera de demostrar com l’esport, exemple per excel·lència de l’esforç i disciplina, pot adaptar-se a la pandèmia. Tot i les limitacions va reunir aquest dimarts a la nit al Serrahima nou campions d’Espanya absoluts.

Mutuacat, asseguradora líder de l’esport català i patrocinadora de la Federació Catalana d’Altelisme, va acudir sens falta al Míting amb els seus serveis i amb la presència de Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de l’entitat.

Descarrega la notícia aquí

/ actualitat / Tags: ,