GRAN ÈXIT DEL MÍTING INTERNACIONAL CATALUNYA 

6 rècords i ple a la graderia de la pista coberta de Sabadell

MANRESA, 20 de gener de 2023. Dissabte vam assistir al Míting Internacional Catalunya, que organitza la Federació Catalana d’Atletisme. Com a patrocinadors oficials de la Federació, no podíem perdre’ns l’esdeveniment, a la pista coberta de Sabadell, amb grans figures nacionals i internacionals.

Aquest any el míting va ser retransmès en directe per Esport3 i va comptar amb cobertura periodística de molts altres mitjans. A més les graderies estaven gairebé plenes amb unes 2500 persones que ho van viure in situ.

Només de començar Roger Iribarne va batre el rècord del míting als 60 m tanques amb 7.59 segons. A 60 tanques femení, Xènia Benach i Teresa Errandonea van aconseguir el Rècord del Míting amb 8.14, però va guanyar la final Benach.

En velocitat, a les semifinals femenines dels 60 llisos Jael Bestué va batre el rècord de Catalunya amb 7.24. L’atleta, a la final, va aconseguir el primer lloc sense superar, però, la seva marca anterior.

El moment més esperat de la tarda eren els  800 metres masculí. El campió d’Europa i el Món, Mariano García va ser-ne el guanyador. A més a més, Elvin Josué Canales aconseguia el rècord de Catalunya sub 23 als 800 m amb una gran marca d’1:48:05.

Als 800 femení, Lorea Ibarzábal va acabar en primera posició en la primera plaça i als 400, es van tornar a batre rècords. Primer Andrea Miklos va fer una marca de 53.17, que pocs minuts més tard ha superat Tereza Petrzilkova amb 52.74. 

Tarda de rècords i de públic multitudinari i entregat. Èxit complet de la 8a Edició del Míting Internacional Catalunya en pista coberta.

Descarrega la notícia