LA MITJA, LA DE SEMPRE!

La 36a edició de la Mitja, torna al seu calendari i recorregut tradicionals

MANRESA, 7 de gener de 2022. La Mitja Marató Internacional de Granollers-Les Franqueses–La Garriga ha tornat aquest diumenge, 6 de febrer. I ho ha fet amb força: ha recuperat el calendari i el traçat tradicional i ha estat un èxit de participació i marques.

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Esportiva la Mitja, ha comptat amb més de 5000 participants i ha ofert un gran nivell de marques. El primer lloc, en categoria masculina, ha estat per a Mike Boit (1h00:40). En dones, s’ha imposat  Purity Jemutay (1h07:18),  que ha rebaixat el record de la prova que tenia des de 2006 Gete Wami (1h10:24).

Un dels grans atractius de la prova és l’escalf de la població i el fet que tot i comptar atletes d’elit no ha perdut el caràcter popular dels seus inicis. Per això, hi trobem tant corredors amateurs com grans figures de l’atletisme internacional.

Mutuacat, un any més, ha estat l’encarregada de vetllar pels participants i ha tornat a figurar entre els col·laboradors d’aquest gran esdeveniment esportiu. A més, en aquesta 36a edició ha regalat salut dental als participants, oferint a tots aquells que ho demanessin l’accés a serveis dentals  durant un any.

  Descarrega la notícia aquí
/ Esport / Tags: , , ,