Mútuacat a punt per la Transèquia 2018

MÚTUACAT A PUNT PER LA TRANSÈQUIA 2018

Mútuacat assegurarà els participants de la Transèquia 2018

Enguany és el patrocinador oficial dels participants amb handbike

 

Manresa, febrer de 2018. Mútuacat ha renovat un any més la col·laboració amb la caminada popular Transèquia 2018, que es realitzarà el proper 4 de març, en el marc de les Festes de Llum de Manresa.

La Transèquia és un recorregut que va des de Balsareny, passant pels termes municipals de Sallent, Santpedor i Sant Fruitós de Bages, fins arribar al Parc de l’Agulla de Manresa. Una ruta que recorre La Sèquia, un canal construït al segle XIV, entre el 1339 i el 1383, per portar l’aigua del riu Llobregat, fins a la capital del Bages. Aquesta caminada es pot fer també corrent, amb bicicleta o amb handbike.

En aquesta edició, Mútuacat patrocinarà els participants de la modalitat de handbike i assegurarà els inscrits en totes les modalitats.. Es calcula que seran aproximadament unes 5000 persones, a les quals s’obsequiarà amb l’App Salutcat, la nova plataforma de Mútuacat, recomanada per la Generalitat de Catalunya,  que permet gestionar de manera fàcil i personalitzada la salut a qualsevol lloc i en qualsevol moment.

 

Amb aquesta col·laboració, l’entitat reforça el seu compromís amb les activitats que es fan arreu del territori i amb l’esport del país. Creiem en les activitats esportives i de salut per a totes les persones.

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat, Col·laboracions