EscolaMontserrat

MÚTUACAT TANCA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB L’ESCOLA MONTSERRAT

  • L’Escola Montserrat és un centre educatiu dedicat íntegrament a la nova formació professional, ubicat a Sant Vicenç de Castellet, al Bages.
  • L’objectiu de l’acord és resoldre una demanada de la societat per una unió real entre el món acadèmic i empresarial.

Manresa, 10 de febrer del 2017. Mútuacat ha firmat un acord de col·laboració amb l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet. L’objectiu d’aquesta firma és promoure, impulsar i desenvolupar, en règim d’alternança i amb formació dual, el cicle formatiu de grau superior d’administració i finances, i màrqueting i publicitat.

Aquest acord dóna resposta a una necessitat de professionalitzar les demandes socials i econòmiques del territori. Mútuacat i l’Escola Montserrat afavoreixen d’aquesta manera ofertes formatives ajustades a les competències professionals que demana el sistema productiu. Amb aquesta unió, Mútuacat es compromet a incorporar a l’equip de l’entitat, estudiants en pràctiques de l’Escola Montserrat.

 

Acord Conveni Escola Montserrat

 

Daniel Mauriz, director del centre, ha apuntat que “amb aquesta col·laboració l’escola Montserrat augmenta el seu compromís amb la formació dels seus estudiants i amb les empreses del territori. La col·laboració amb una entitat de prestigi com Mútuacat assegura un valor afegit al grau superior del nostre centre”. Per la seva banda, Sergi Macià, sotsdirector de Mútuacat ha destacat que ” Mútuacat i l’Escola Montserrat som dues entitats altament compromeses amb el territori de la Catalunya central i amb l’educació. Compartim valors d’esforç, solidaritat i compromís, i un alt grau d’implicació per millorar, en la mesura del possible, la nostra societat. Junts reforcem l’aposta pel futur dels nostres estudiants i pel territori”.

Amb aquest acord, Mútuacat i l’Escola Montserrat treballaran a favor de l’educació, els valors compartits d’esforç i treball, i defensa del territori.

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat, Col·laboracions, Convenis