FECAPA

MÚTUACAT TANCA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE

  • Aquest acord permet la cobertura d’assistència sanitària per a vuit disciplines d’aquesta federació esportiva catalana.
  • La firma de l’acord s’ha realitzat a la seu central de la Federació Catalana de Patinatge a l’Avinguda Meridiana de Barcelona

Barcelona, febrer del 2017. Mútuacat ha firmat un acord important de col·laboració amb una altra federació esportiva catalana, adscrita a la Unió de Federacions Esportives Catalanes.

Els esportistes, tècnics i delegats federats de la Federació Catalana de Patinatge pertanyents a les disciplines de patinatge artístic, patinatge de velocitat, freestyle, roller derby, skate, eslàlom en línea, descens en línia i freestyle in line veuran coberta la seva assegurança de salut.

Aquest acord dóna la possibilitat d’ampliar el nombre de federats de patinatge assegurats al país. Els firmants han estat Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge; Leo Martínez, director de Màrqueting i Comercial de Mútuacat; i Pili Navarro, directora general d’Unifedesport, la corredoria d’assegurances de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Aquesta firma neix amb el compromís d’oferir cobertura d’assistència sanitària per als accidents esportius dels esportistes d’aquesta federació .

Amb aquest acord, Mútuacat fa més palès el seu interès i el seu compromís amb l’esport que es practica a Catalunya. Aquesta federació es converteix en la quinzena que assegura la mutualitat de previsió social.

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat, Convenis