ajuda

MUTUACAT LLIURA LES AJUDES A LES FEDERACIONS ESPORTIVES

  • La mutualitat ajuda amb 40.000€ les federacions catalanes que té assegurades
  • Un acord propiciat des d’Unifedesport per a les seves entitats associades

Manresa, 11 de desembre de 2020. Aquest matí, a les instal·lacions de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), s’han fet efectives les donacions de Mutuacat a les federacions que té assegurades.

En un moment especialment delicat socialment i econòmicament, Mutuacat les ajuda amb un patrocini econòmic que ascendeix a total de 40.000€ per dur a terme activitats formatives i de difusió d’hàbits saludables en la pràctica de l’esport, durant la propera temporada 2020/2021. 

Sergi Macià, director general de Mutuacat i Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de l’entitat, han rebut els presidents de les diferents entitats receptores per fer el lliurament formal de la donació, que ha estat propiciada per Unifedesport. També han assistit a l’acte Gerard Esteva, com a president d’Ufec, i Pilar Navarro, que ha coordinat els lliuraments des d’Unifedesport.

Gerard Esteva ha agraït la responsabilitat social de Mutuacat vers l’esport català en un any molt complicat per a les federacions, que s’han vist obligades a aturar bona part de la seva activitat a causa  de la pandèmia.

Sergi Macià, per la seva banda, ha destacat que per a Mutuacat, com a entitat sense ànim de lucre, guiada pels valors de compromís, solidaritat i catalanisme, és un deure revertir els beneficis en la societat. I, en un any tan difícil i en què el món de l’esport ha estat tan castigat, era natural beneficiar les federacions catalanes que li fan confiança.

Descarrega la notícia aquí

/ actualitat, Salut, solidaritat / Tags: , ,