Campionat de Beach Tennis 2022

MUTUACAT AL MUNDIAL DE BEACH TENNIS 2022

S’ha celebrat a la platja del Garbí de la Ràpita del  30 de juny al 3 de juliol

Mutuacat ha assegurat els esportistes participants

 

MANRESA, 4 de juliol de 2022.  Mutuacat ha assegurat els participants del Mundial de Beach Tennis 2022, que s’ha celebrat del 30 de juny al 3 de juliol a La Ràpita. L’organització ha anat a càrrec del membre a Catalunya de  la Federació Internacional de Tennis Platja: la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

Com a escenari per al campionat la UCEC ha escollit La Ràpita, ja que les seves platges de sorra fina i de poca profunditat permeten una bona pràctica del Beach Tennis. A més,  l´espai natural que l’envolta permet gaudir de l’esport i de l’entorn natural del Delta. D’altra banda, destaca per la seva oferta gastronòmica, amb molts restaurants propers a la zona de la competició. Des dels Consells Esportius de Catalunya destaquen també la importància que ha tingut la gran la implicació de l’Ajuntament en l’organització d’aquest mundial. 

El campionat ha acollit més de 200 esportistes de 20 nacionalitats, que han competit en les diferents modalitats: parelles femenines, parelles masculines, parelles mixtes i individuals. A més, en cada modalitat hi havia diferents categories: pro, avançat, intermedi i inicial. A part també s’ha competit per edats (+30, +40 i +50).

No obstant això, la modalitat més destacada dels Mundials de Beach Tennis és la competició per nacions. Malauradament la delegació de Catalunya no ha pogut revalidar el títol de campiona del món que va guanyar l’any passat a Sardenya. En aquesta edició la victòria ha estat per a la delegació de Brasil.

Aquest Mundial ha estat la definició perfecta d’esport popular: un esport per a tothom, igualitari i amb la diversió com a màxima. Durant les de quatre jornades de partits, l’esport, l’amistat i els valors van ser presents en tot moment a la  la platja del Garbí.

 

Descarrega la notícia

 

/ Assegurances, Esport / Tags: , ,