Mapa Pam a Pam

MUTUACAT AL MAPA DE L’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PAM A PAM

MANRESA, abril de 2021. Ja es poden visualitzar totes les oficines de Mutuacat a Pam a Pam, el mapa col·laboratiu de l’Economia Social i Solidària a Catalunya. 

De fet, la nostra adscripció a l’economia social forma part del nostre origen i de la nostra essència com a mutualitat de previsió social. Tot i això, el fet que una comunitat de la solvència de Pam a Pam ens consideri dignes d’aparèixer al seu mapa ens alegra especialment.

I a més, ens enorgulleix haver estat valorats positivament, ja que Pam a Pam treballa per conèixer en profunditat cada iniciativa que mostra al mapa. Realitzen entrevistes que analitzen la triple sostenibilitat de les iniciatives: la sostenibilitat i cura de l’equip, l’impacte social en el seu entorn i l’impacte ambiental.

En definitiva, considerem que és una molt bona notícia. Pensem que eines com Pam a Pam, o el segell europeu EthSI, ens ajuden a millorar a practicar i fomentar el consum responsable. Per aconseguir un món millor és molt important enfortir l’economia social i solidària, que prioritza les persones per sobre del capital. En aquest sentit, el mapa de Pam a Pam ajuda els ciutadans crítics que busquen transformar la societat a través del seu consum.

Descarrega la notícia aquí