MÚTUACAT AMB L’ATLETISME CATALÀ

MÚTUACAT AMB L’ATLETISME CATALÀ

 

Mútuacat assegurarà els federats de la Federació Catalana d’Atletisme a través d’Unifedesport

Manresa, 24 de novembre de 2017Mútuacat serà l’asseguradora de salut la temporada 2017/2018 de la Federació Catalana d’Atletisme a través d’Unifedesport. Donarà cobertura sanitària a tots els federats majors de 16 anys.

La Junta Directiva de la Federació Catalana d’Atletisme ha decidit canviar d’asseguradora per la temporada 2017/2018, amb l’objectiu de cercar el millor servei assistencial per als practicants de les seves disciplines.

L’acord oferirà als 3.600 federats, majors de 16 anys, una cobertura sanitària rigorosa i completa dels accidents esportius descrits en el Reial decret 849/1993, de 4 de juny. Així mateix, gaudiran dels serveis de la Mútua els més de 100.000 esportistes no federats, que durant la temporada esportiva participin en curses atlètiques de running d’un dia, incloses al calendari oficial de la federació.

El president de la Federació Catalana d’Atletisme, el senyor Joan Villuendas, ha explicat que han escollit Mútuacat per la seva especialització en la medicina esportiva, pels seus serveis mèdics, molt ben valorats pels federats, i per la bona coordinació d’un equip especialitzat i reconegut en els accidents esportius.

La corredoria esportiva Unifedesport ha assessorat la viabilitat del nou contracte i, segons el president de la Unió de Federació Esportives Catalanes, el senyor Gerard Esteve, és molt positiu per al país disposar de mutualitats catalanes que ofereixin serveis als esportistes. Un alt valor de defensa de la proximitat, coneixement i implicació amb les necessitats de la salut de l’esport català. Per part de la Mútua, el seu director de màrqueting, el senyor Leo Martínez, ha transmès l’orgull de protegir una federació com la de l’atletisme amb gran tradició al país i ha informat que actualment Mútuacat dona cobertura, únicament a Catalunya, a més de 53.000 federats de 16 federacions. D’aquesta manera, s’aconsegueix un alt nivell de satisfacció tant per part dels esportistes com per les federacions. Mútuacat es consolida així com a entitat amb valors clars de promoció de l’esport català i amb la pràctica ètica i propera dels seus serveis.

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat, Col·laboracions