MÚTUACAT AMB L’HOSPITAL DE DIA D’ONCOLOGIA I HEMATOLOGIA

Manresa, maig de 2018. Estem molt contentes i contents d’anunciar-vos que Mútuacat ha participat en la promoció de la campanya de mecenatge de l’Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia de Manresa.

Aquesta campanya consisteix en animar a la donació de fons per a l’Hospital. El fil conductor és una pilota de futbol que significa la responsabilitat de la col·laboració. El lema de la campanya és “la pilota és al teu camp” i el col·laborador protagonista és l’exjugador i entrenador de futbol, Pep Guardiola.

Mútuacat, a través del producte Tot Salut Essencial, que és solidari i destina un 2% de la quota a projectes solidaris, ha decidit fer la donació a l’Hospital d’Oncologia i Hematologia.

Us volem recordar que la unitat de dia d’oncologia i hematologia de l’hospital, efectua 8000 tractaments a l’any i, en 14 anys, ha doblat el nombre de pacients. Aquest augment ha provocat que l’espai hagi quedat petit i amb unes instal·lacions antigues. Per tant, s’ha fet necessari replantejar la construcció del nou hospital per atendre millor als pacients.

Per si no l’heu vist, us animem a que mireu el nostre anunci de col·laboració. Ah! I us posem també els enllaços de Facebook i Twitter perquè, si us agrada, ens ho digueu i el compartiu!

 

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat, Col·laboracions, solidaritat