Captura De Pantalla 2017 07 24 A Les 13.40.16

MÚTUACAT HA ESTAT INCLOSA AL CENS D’ENTITATS DE FOMENT A LA LLENGUA CATALANA

  • Mútuacat ha estat inclosa al cens per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

 

Manresa, 24 de juliol. Mútuacat, mutualitat catalana sense ànim de lucre, ha estat inclosa al cens d’entitats de foment de la llengua catalana.

Després d’un procés d’anàlisi per part del Departament de Política Lingüística, i de les corresponents valoracions de l’entitat, Ester Franquesa, directora general, i tot el seu equip han considerat Mútuacat com a entitat viva, en posició de defensa i promoció de la llengua i, per tant, alineada amb les ambicions del cens.

El cens d’entitats de foment de la llengua catalana agrupa fundacions i associacions que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana, dins del seu àmbit d’actuació. S’entén per foment de la llengua catalana la realització d’activitats que promouen actituds positives envers el català o tendeixen a incrementar-ne el coneixement o l’ús entre la població en general o en col·lectius concrets.

Amb aquest nou reconeixement, Mútuacat reafirma el seu compromís de defensa del català com a vehicle integrador de la societat, la cultura i les tradicions de Catalunya, sense excloure cap persona per la seva llengua ni sentiment identitari i en defensa d’una societat compromesa i respectuosa.

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat