Anuario Corresponsables

PRESENTACIÓ DE L’ANUARIO CORRESPONSABLES 2021 

Van seguir l’acte més de 61.000 persones de manera presencial o en línia

 

MANRESA, 22 de març de 2022. Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat, va assistir ahir, 22 de març, a l’Auditori Inese de Barcelona, per representar la nostra entitat en la Jornada Corresponsables. L’acte es va poder seguir de manera presencial i també en línia, fet que va permetre arribar a més de 61.000 persones.

No és estrany aquest poder de convocatòria tenint en compte que Corresponsables és l’empresa de comunicació per excel·lència en l’àmbit de la responsabilitat social i sostenibilitat a nivell iberoamericà, amb presència a Espanya, Mèxic, Argentina, Colòmbia, Xile, Equador i Perú.

La Jornada es va centrar en els riscos, actuacions i principals oportunitats sostenibles en matèria d’ESG. També hi va tenir un paper molt important la presentació de l’Anuario Corresponsables 2021. L’Anuario  és la publicació de referència i més consultada dins del marc de la responsabilitat social, sostenibilitat i objectius de desenvolupament sostenible. Per això, Mutuacat, com a entitat del tercer sector, va publicar-hi la seva bona pràctica. En aquest cas, va descriure-hi les assegurances de salut i d’accidents esportius creats i gestionats des de l’economia social i solidària.

Descarrega la notícia