Poster Cultura 2 Page 0001

MUTUACAT AMB LA CULTURA CATALANA

Patrocini de la Quinzena de la Cultura a TV3 i Catalunya Ràdio

MANRESA, 16 d’abril de 2021. Un dels valors de Mutuacat és el catalanisme, que implica defensar i fomentar la cultura catalana. No és estrany, doncs, que aquesta primavera la nostra entitat hagi optat per col·laborar amb la Quinzena de la Cultura a TV3 i Catalunya Ràdio. Aquesta que començarà el proper 19 d’abril i s’allargarà fins al 2 de maig.

Durant aquests 15 dies la programació de TV3, canal 33, Super3 i Catalunya Ràdio es centrarà a impulsar la cultura. La primera setmana es dedicarà a  Sant Jordi i la segona, al teatre, circ, màgia… També podreu seguir la campanya per les xarxes socials amb el hashtag #ImpulsemCultura.

La Quinzena finalitzarà amb el programa especial Operació Cultura, que s’emetrà el diumenge 2 de maig a les 18:00h.

La promoció de la cultura forma part habitual de la programació dels canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. De fet, segons mandat del Parlament, forma part de la seva missió. Ara bé cal entendre accions com la Quinzena dins del context de la pandèmia, ja les mesures restrictives i de prevenció han perjudicat greument el sector cultural del nostre país.

Per això, Mutuacat que considera que la cultura és un bé essencial, col·labora amb el seu patrocini en la iniciativa,  juntament amb les empreses integrants de la plataforma Fes el Canvi

Ara, més que mai, cal promoure el retorn de la ciutadania als actes culturals que la covid ens havia robat, seguint totes les mesures de seguretat necessàries. Per tant, hem de fer nostre l’eslògan  “Impulsem la cultura” .

Descarrega la notícia aquí