captura-de-pantalla-2016-09-26-a-les-16-05-41
  • Del 27 de setembre a l’1 d’octubre se celebrarà a Manresa la sisena setmana del cor, amb el lema “Cuida el teu cor. Viuràs més. Viuràs millor”

Manresa, 26 de setembre del 2016. Mútuacat un any més aposta per la salut i el territori. La ciutat de Manresa viurà la seva sisena setmana del cor organitzada per l’Ajuntament de Manresa i el programa Universitat Saludable del Campus Manresa de la UVic-UCC. Mútuacat participarà activament en la promoció i el desenvolupament dels actes programats.

La Setmana del Cor de Manresa és un programa d’activitats formatives i divulgatives que pretén ajudar la població a disminuir el risc de patir malalties cardiovasculars. En definitiva, gaudir d’una millor qualitat de vida. Al llarg de tota la setmana es viuran diverses activitats per a tots els públics i en diferents punts de la ciutat.

Les activitats centrals seran les següents: el 27 de setembre a les 18h del vespre, a sala d’actes del Centre Cultural del Casino de Manresa, la taula rodona sobre l’esport i la salut “Fer esport per tenir salut: l’edat importa?“. El dijous 29 de setembre a les 18h de la tarda, a la sala d’actes de la Fundació Universitària del Bages, la presentació del programa Fifty-Fifty, que durà les conclusions d’un estudi sobre els hàbits que poden incidir en una millora de la nostra salut. Aquest programa va a càrrec de l’Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Alimentación AECOSAN, i la Fundació SHE impulsada pel cardiòleg Valentí Fuster. I finalment, el dissabte 1 d’octubre a les 9h hi haurà la caminada periurbana per Manresa i el Parc de l’Agulla, que arribarà a les 12 h del migdia a la plaça de Sant Domènec.

Per a inscriure’s a la caminada cal entrar al següent enllaç de Mútuacat: https://mutuacat.typeform.com/to/QdeBhm

 

Descarrega’t la nota de premsa