MÚTUACAT ENCETA UNA NOVA ETAPA

  • La mutualitat de previsió social continua el seu procés de transformació per liderar les entitats asseguradores de salut catalanes

  • Sergi Macià assumeix la Direcció General de l’entitat, en substitució de Ricard Macià.

Manresa, 4 d’octubre de 2018. Mútuacat comença el curs 2018-2019 amb una renovació del seu Pla Estratègic, amb l’objectiu de consolidar la seva posició com a entitat asseguradora de referència a Catalunya. La Direcció General de la mutualitat ha estat renovada per impulsar una nova transformació de Mútuacat, que passarà per la implementació del nou model digital de l’activitat i per continuar assegurant la proximitat en el tracte amb els i les mutualistes.

Sergi Macià i Calmet, que ocupava fins aquest setembre les funcions de Sotsdirecció de Mútuacat i Gerència de Presaba, ocupa ara el càrrec de director general. Ricard Macià, fins ara al capdavant de la mutualitat de previsió social, assumirà altres tasques directives dintre del Grup Mútuacat. La nova estratègia de l’entitat preveu un paquet d’accions per adaptar-se a les exigències de solvència europees i per fer créixer l’entitat en dimensió, presència, i estàndards de qualitat, des del compromís i l’excel·lència.

Segons paraules del seu nou director general, “Mútuacat ha de situar-se al capdavant de les entitats asseguradores catalanes. Nosaltres no busquem beneficis perquè som una entitat sense ànim de lucre, però ara ha arribat el moment de competir amb les més grans. Aquest fet, ens obliga a replantejar-nos i a reorganitzar-nos. Ho farem sense perdre els nostres valors de compromís, solidaritat i catalanisme. Som l’autèntica mútua de Catalunya, la que hi va ser quan tocava, i la que volem que hi continuï sent en el nou futur que arriba.” Sergi Macià explica que “El nostre objectiu principal serà preparar tecnològicament l’entitat per poder assegurar el millor tracte de proximitat i ajuda a les persones que ens confien la seva salut“.

/ Uncategorized