Premi Pime

MÚTUACAT PRESENTA EL SEU PROJECTE A BRUSSEL·LES

  • En el marc de la Setmana Catalana de Brussel·les – Sant Jordi 2017, una representació de Mútuacat visitarà la capital comunitària per donar a conèixer la nova etapa de l’entitat.

Del 20 al 28 d’abril es celebra a Brussel·les la Setmana Catalana-Sant Jordi 2017, organitzada per la Delegació del Govern davant la Unió Europea i el Casal Català de Brussel·les. En el marc d’aquests actes, els dies 26 i 27 d’abril hi haurà una presentació de productes distingits amb la marca ‘Ben fet! Qualitat d’aquí’ de PIMEC i la Diputació de Barcelona.

Mútuacat és l’única mutualitat de salut i de previsió social que gaudeix d’aquest segell que l’acredita com a entitat amb un compromís ferm amb el territori i amb uns valors de respecte i bon fer.

La representació de Mútuacat, encapçalada per Ricard Macià, director general de l’entitat, acompanyarà les empreses de Ben Fet en la seva exposició pública. A banda, l’entitat manresana exposarà el seu projecte de present i futur a la Delegació del Govern a Brussel·les i davant de representants de l’Eurocambra.

D’aquesta manera, Mútuacat fa un pas més en la línia de compartir el seu projecte amb els diversos actors que tenen incidència en el sector a Catalunya i a Europa, amb l’objectiu de tenir una visió global de les seves perspectives i poder contribuir, encara més, a la millora d’un model consolidat al país.

Descarrega’t la notícia

/ actualitat