LaMèdica

MUTUACAT LLANÇA LAMÈDICA

  • LA MEDICINA PRIVADA A L’ABAST DE TOTHOM
  • UNA NOVA ASSEGURANÇA CATALANA, ECONÒMICA I DIGITAL

Manresa, juny de  2020. Mutuacat llança al mercat LaMèdica, una nova assegurança catalana, econòmica i que es gestiona des del mòbil. Es tracta d’un nou producte sanitari innovador, pensat per a un públic dinàmic i modern, que es troba a l’abast de totes les economies: per menys de cinc euros mensuals, inclou telemedicina, assistència en viatge i medicina privada i odontologia, a preus especials.

LaMèdica dona accés a la millor medicina tradicional, odontologia i tractaments complementaris, però va més enllà. Com que la salut és molt més que l’absència d’afeccions o malalties, posa a disposició de la persona assegurada  tot el que cal per cuidar-se. Ofereix una àmplia gama de serveis de benestar, que inclouen des del relax amb teràpies en centres d’spa urbà, fins a veterinària, ja que les mascotes sovint formen part de la família, passant per tractaments punters com el concepte Bobath o els tests genètics.

La guia mèdica, dental i de serveis es porta al mòbil en tot moment i, també des del dispositiu, es gestionen les reserves i la targeta virtual, per anar a les cites. Però com que les visites presencials no sempre són necessàries, LaMèdica inclou un xat mèdic per fer consultes il·limitades a un gran equip de professionals en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

D’altra banda, com que viatjar és un dels grans plaers de la vida, tant si és per turisme com estudis o feina, LaMèdica compta amb assistència en viatge que, a l’estranger, es fa càrrec de l’assistència mèdica i dental, del transport o repatriació de ferits, del retorn anticipat per esdeveniments greus, etc.

LaMèdica, a més, és immediata: es poden utilitzar els serveis sanitaris i de cura personal des del mateix moment de la contractació. També és universal, és a dir, tothom hi pot accedir independentment de l’edat i de les malalties anteriors, ja que no exclou les patologies preexistents. 

De fet,  ens enorgullim especialment d’aquesta característica ja que Mutuacat forma part de l’Economia Social de Catalunya i té l’objectiu de millorar la salut i el benestar de la societat catalana. La nostra acreditació internacional d’asseguradora ètica i sense afany de lucre, es referma amb la creació d’aquest innovador producte assegurador que no exclou a ningú per edat, estat de salut o economia. 

En definitiva, Mutuacat ha dissenyat una assegurança per a les necessitats actuals i futures a un preu engrescador, fet que la fa idònia per a l’escenari que vivim actualment.

Descarrega la notícia aquí