Captura De Pantalla 2018 08 07 A Les 14.57.34

MÚTUACAT AL COSTAT DE L’ESPORT CATALÀ

 

  • Mútuacat col·labora amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i amb la nova Llei de l’esport

 

Mútuacat aposta per la nova Llei de l’esport català. L’entitat s’ha posat al costat de l’esport català, i de la UFEC, per aconseguir les 50.000 firmes necessàries per tirar endavant la iniciativa de la nova llei popular duta al Parlament.

Mútuacat és, de forma jurídica, una mutualitat de previsió social. Aquest fet implica un convenciment que la unió dels desitjos de les persones poden millorar la salut de la societat.

Aquesta aposta coincideix plenament amb la nova llei, que treballarà per ajudar al desenvolupament i a la visualització de l’esport català, al país i al món.

La UFEC i les federacions esportives catalanes promouen aquesta Iniciativa Legislativa Popular per reformar l’actual Llei de l’esport que data del 31 de juliol de l’any 2000 (Decret llei 1/2000).
Es vol una normativa que representi, promogui valors i tingui per objectiu impulsar l’esport català. En definitiva, una nova Llei de l’esport que millori la pràctica esportiva i el sistema de gestió de l’esport, adaptada també a la realitat i les necessitats del segle XXI.

Mútuacat creu fermament en l’esport com a mitjà per aconseguir una societat més sana, oberta, integradora i justa. És per aquest motiu que se situa al costat de moltes de les federacions. Creiem que el canvi neix de la força social i és la que ens farà avançar i millorar com a país.

Podreu trobar el full de recollida de firmes a totes les nostres delegacions i a través dels nostres delegats.

 

Més informació

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat