Mútuacat CMAG

Girona, 4 de maig 2017. El passat 4 de maig el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona va acollir a les seves instal·lacions la presentació de Mútuacat com a entitat col·laboradora.

El director de Màrqueting i Comercial de Mútuacat, Leo Martínez, va dirigir als assistents una xerrada amb el títol  “REPOSICIONAR-SE AMB ÈXIT EN EL MERCAT ASSEGURADOR”, en la qual va analitzar el nou posicionament estratègic de l’entitat, centrat en els valors de compromís, solidaritat i catalanisme, així com en els nous productes de cobertures esportives i culturals.

Com a empresa SOLIDÀRIA Mútuacat referma el seu compromís amb la salut dels mutualistes perquè puguin gaudir de cobertura tota la vida, raó per la qual a partir dels 60 anys d’edat tots els mutualistes paguen el mateix i no s’aplica bonus malus a la salut.

Volem que els mediadors tastin els nostres productes i oferim als mediadors col·legiats la nostra pòlissa de salut a 49,80€ (de 0 a 59 anys).

Com a empresa COMPROMESA impulsa el producte de conveni d’accidents per a empreses, amb una campanya innovadora en la qual es compromet a rebaixar el preu del conveni de qualsevol empresa mediada.

A més ofereix als mediadors el conveni d’assegurances per sols 27,33€ a l’any.

I com a CATALANISTES oferim la primera plataforma tecnològica de gestió de la salut privada en català, per als clients i també per als mediadors http://www.mutuacat.cat/que-fem/salutcat/ . L’aplicació Salutcat permet tenir l’historial mèdic al núvol, imprimir-se codis QR per a emergències o accidents, crear reptes esportius, posar-se en contacte amb els metges…

 

La presentació va tenir molt bona acollida i ajudarà a estrènyer relacions entre les dues entitats.

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat, Col·laboracions